Leírás és Paraméterek
Erősebb ízű vadhúsok –dám-, gímszarvas, vaddisznó– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Összetétele követi a vadász hagyományt. Emésztésjavító hatású.
Összetevők: borókabogyó, mustármag, kerti kakukkfű, koriandermag
Hasonló termékek
Fűszer - VADPÖRKÖLT II. 50 gr
A hagyományos vadfűszerek mellett a mediterrán konyhából ismert rozmaring jellegzetes, kellemes aromát biztosít a vadpörköltnek. Muflon, őz, nyúl elkészítéséhez ajánljuk.
Összetevők: borsikafű, fűszerkömény, majoranna, rozmaringlevél, kerti kakukkfű
Fűszer - VADPECSENYE I. 50 gr
Az erőteljesebb fűszerezést igénylő vadpecsenyéhez ( dám-, gímszarvas, vaddisznó) ajánljuk. A fűszerezés közelít az angol és olasz konyha szokásaihoz.
Összetevők: borsikafű, mustármag, kerti kakukkfű, majoranna, borókabogyó, gyömbérgyökér, koriandermag, bazsalikom
Fűszer - VADPECSENYE II. 50 gr
Muflon, őz, nyúl sültekhez használható fűszerkeverék. A pecsenye napjainkban divatos, mediterrán jelleget nyer. Az új ízek kedvelőinek ajánljuk!
Összetevők: rozmaringlevél, borsikafű, mustármag, kerti kakukkfű, majoranna, borókabogyó, gyömbérgyökér, koriandermag, bazsalikom, szurokfű