Leírás és Paraméterek
Erősebb ízű vadhúsok –dám-, gímszarvas, vaddisznó– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Összetétele követi a vadász hagyományt. Emésztésjavító hatású.
Összetevők: borókabogyó, mustármag, kerti kakukkfű, koriandermag
Hasonló termékek
Fűszer - VAD PÁC II. (olajos) 50 gr
Enyhébb ízű vadhúsok –muflon, őz, nyúl– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Napjainkban divatos, mediterrán jellegű ízt és illatot kölcsönöz a vadhúsoknak.
Összetevők: rozmaringlevél, borókabogyó, koriandermag, kerti kakukkfű
Fűszer - VADPÖRKÖLT I. 50 gr
Dám-, gímszarvas és vaddisznó elkészítéséhez ajánljuk. A fűszerkömény és a borsikafű a majorannás aromájú fűszerekkel jól kidomborítja a vadpörkölt jellegét.
Összetevők: fűszerkömény, borsikafű, majoranna, kerti kakukkfű
Fűszer - VADPÖRKÖLT II. 50 gr
A hagyományos vadfűszerek mellett a mediterrán konyhából ismert rozmaring jellegzetes, kellemes aromát biztosít a vadpörköltnek. Muflon, őz, nyúl elkészítéséhez ajánljuk.
Összetevők: borsikafű, fűszerkömény, majoranna, rozmaringlevél, kerti kakukkfű