Leírás és Paraméterek
A székely népi konyha tradicionális fűszereiből álló keverék. Sültek, húsos káposztaételek, burgonya- és bablevesek, mártások, erdélyi ételspecialitások elkészítéséhez ajánljuk.
Összetevők: borsikafű, tárkony, medvehagyma, mustármag, koriandermag
Hasonló termékek
Fűszer - „BÜTYÖK BÁCSI FÁCÁNLEVESE“ 50 gr
Régi vadász recepten alapuló, különleges fűszerkeverék. Erőteljes, sokrétű aromát ad a vadszárnyas levesnek, ami szép, aranysárga színt is kap ráadásul.
A következők ízesítéséhez ajánljuk: vadszárnyas leveshez
Fűszer - SÜLT HAL 30 gr
Kellemes ízhatású fűszerkeverék, amely hazai fűszernövényekből áll, jól illeszkedve a közismerten egészséges halételekhez.
Összetevők: kerti kakukkfű, rozmaringlevél, koriandermag, majoranna, medvehagyma
Fűszer - SZÁRNYAS SÜLT, RAGU 30 gr
Jellegzetes, erősebb illata és aromája a medvehagymának és gyömbérnek alkalmas a kevésbé kifejező ízű baromfihúsokhoz.
Összetevők: gyömbérgyökér, rozmaringlevél, koriandermag, medvehagyma