Leírás és Paraméterek
Enyhébb ízű vadhúsok –muflon, őz, nyúl– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Napjainkban divatos, mediterrán jellegű ízt és illatot kölcsönöz a vadhúsoknak.
Összetevők: rozmaringlevél, borókabogyó, koriandermag, kerti kakukkfű
Hasonló termékek
Fűszer - VADSZÁRNYAS PECSENYE 50 gr
Erősen aromás fűszerkeverék. A hagyományos és az új ízek kedvelői egyaránt sikerrel használhatják fel vadszárnyas sültek készítéséhez.
Összetevők: majoranna, kerti kakukkfű, borsikafű, bazsalikom
Fűszer - VAD PÁC I. (olajos) 50 gr
Erősebb ízű vadhúsok –dám-, gímszarvas, vaddisznó– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Összetétele követi a vadász hagyományt. Emésztésjavító hatású.
Összetevők: borókabogyó, mustármag, kerti kakukkfű, koriandermag
Fűszer - VADPÖRKÖLT I. 50 gr
Dám-, gímszarvas és vaddisznó elkészítéséhez ajánljuk. A fűszerkömény és a borsikafű a majorannás aromájú fűszerekkel jól kidomborítja a vadpörkölt jellegét.
Összetevők: fűszerkömény, borsikafű, majoranna, kerti kakukkfű