Leírás és Paraméterek
Az erőteljesebb fűszerezést igénylő vadpecsenyéhez ( dám-, gímszarvas, vaddisznó) ajánljuk. A fűszerezés közelít az angol és olasz konyha szokásaihoz.
Összetevők: borsikafű, mustármag, kerti kakukkfű, majoranna, borókabogyó, gyömbérgyökér, koriandermag, bazsalikom
Hasonló termékek
Fűszer - VADSZÁRNYAS PECSENYE 50 gr
Erősen aromás fűszerkeverék. A hagyományos és az új ízek kedvelői egyaránt sikerrel használhatják fel vadszárnyas sültek készítéséhez.
Összetevők: majoranna, kerti kakukkfű, borsikafű, bazsalikom
Fűszer - VAD PÁC I. (olajos) 50 gr
Erősebb ízű vadhúsok –dám-, gímszarvas, vaddisznó– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Összetétele követi a vadász hagyományt. Emésztésjavító hatású.
Összetevők: borókabogyó, mustármag, kerti kakukkfű, koriandermag
Fűszer - VAD PÁC II. (olajos) 50 gr
Enyhébb ízű vadhúsok –muflon, őz, nyúl– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Napjainkban divatos, mediterrán jellegű ízt és illatot kölcsönöz a vadhúsoknak.
Összetevők: rozmaringlevél, borókabogyó, koriandermag, kerti kakukkfű